U-sving på børsen!

Etter flere dager med panikkartet nedgang på børsen ser det ut til å ha snudd i dag, og det er nok mange investorer som trekker et lettelsens sukk i dag.

Det ser altså ut til å bli en gledens dag på Oslo Børs i dag, og med det kan det se ut til at det kanskje var en liten korreksjon vi har hatt – og at dommedagsprofetene må vente ytterligere litt med å gni seg i hendene sine.

Etter den voldsomme nedturen som har vært i løpet av denne uken var det endelig på tide med litt gode nyheter, og ved lunsj lå faktisk hovedindeksen på børsen påå 3,35%, og på dette tidspunktet var det omsatt aksjer for solide 2,1 milliarder kroner. Norsjøoljen har også gått opp med ca. 0,4%, noe som er positivt for de mange oljerelaterte selskapene vi har på børsen. Statoil som i det siste rett ut sagt har fått rundjuling har steget med hele 4,32% og omsettes nå for 152,30 kroner

For de mange fondsparerne i Norge er det nå bare å la pulsen synke og la tankene fare tilbake til hverdagslige sysler igjen. Det er uansett lurt å fortsette sparingen selv om børsene faller, for selv om verdien på aksjene faller vil børsen til syvende og sist stige igjen, og ser man på historien vil det hele tiden gå bedre og bedre. Korreksjoner og nedturer som dette er helt normalt.