Spennende utstillinger

Du har sannsynligvis vært på en god del utstillinger i løpet av ditt liv, og det er noe helt spesielt med slike arrangementer. Det finnes jo på tusentall av forskjellig messer, utstillinger og slike arrangementer i Norge hvert år og på slike eventer er det mye spennende å oppleve. Det kan dreie seg om alt fra matfestivaler til trebåtfestivaler, og felles for alle disse er det at arrangørene er veldige oppfinnsomme, og dette gir seg utslag i høyinteressante muligheter for oss potensielle kunder.

En messe, om det så er med bil eller noe annet, gir uante muligheter, og som regel kan man gjøre veldig gode kjøp der hvis man dukker opp med finansieringen i orden. Det er noe som kalles for messepriser og det betyr rett og slett at prisene vi tilbys å kjøpe produktene for er langt lavere enn det som er normalt. På en bil vil det derfor kunne være mange tusen kroner å spare hvis man har et billån på plass allerede før utstillingen er i gang. Har man det har man også et sterkt forhandlingskort når prisen skal avgjøres. Husk på at en selger alltid har marginer å gå på i forhold til pris, og hvis du har litt is i magen er det ingen tvil om at du kan gjøre en god handel.

Det dreier seg kort og godt om å være godt forberedt og ha en god plan, for på en utstilling er det en helt egen dynamikk som gjelder. En forhandler er bestandig ute etter å selge, og med mindre de går i tap så er det altså gode muligheter til å prute på prisen – vi er bare ikke så god på akkurat det i Norge. Vi biter som regel i oss det tilbudet vi får uten å presse prisene noe særlig, og her har vi utvilsomt noe å lære fra andre land. Du har vel kanskje vært på sydentur og opplevd at gateselgerne faktisk blir fornærmet av at du ikke pruder!

Vi ønsker deg uansett en god messesommer og en god og trygg handel!