Sommerferien

Har du ennå ikke bestilt sommerferien din eller planlegger du å ta en ferie utenom sesongen? Ingen fare – du er ikke alene om akkurat det! Det kan imidlertid kanskje være slik at du ikke har pengene klar ennå? Da har vi et forslag til en løsning her.

Det er mange familier som velger å legge ferien sin utenom skoleferien ettersom kostnadspresset da er utrolig høyt. Dette er dessverre en realitet som mange foreldre er nødt til å forholde seg til, og lite man kan få gjort noe med. Har man ikke råd så har man ikke råd. Det eneste man kan gjøre i en slik situasjon er naturligvis å spare opp flere år i forveien for dermed å betale ut ferien når man har kommet i mål. Det man da må innfinne seg med er rett og slett at man ikke har råd til å reise til Syden hvert år, men dette vil utvilsomt oppleves som et nederlag for mange der ute.

Hvis det er slik at du skal på ferie i år men ikke har hatt råd til å bestille ennå, men at du venter på feriepengene dine, så kan du altså benytte deg av et forbrukslån på dagen. Følger du lenken i toppen av saken vil du kunne lese mer om dette. I beste tar du opp dette lånet på vinteren slik at du kan benytte deg av de gode tilbudene som kommer da, og dermed betale ut ferien når feriepengene dine kommer.

Det handler om å være tidlig ut for å sikre seg de beste prisene, men for mange kan dette være vanskelig ettersom kontoen gjerne er bunnskrapt i tide før og etter jul. Et slikt lån kan da være løsningen for mange, og så kan man heller betale ned ferien når før man reiser. Hard jobbing og en ekstravakt nå og da vil kunne hjelpe godt på.

God planlegging er nøkkelen uansett hvilken løsning man velger å benytte seg av, så her er det bare å sette i gang. Skal du på ferie til neste år? Begynn sparingen allerede nå!