Deling gjøre livet rikere

I dagens verden opplever vi ekstremt mye spennende, og kanskje er vi nordmenn blant de heldigste i verden i så måte. God økonomi gjennom en årrekke har ført til at vi har kunne koste på oss flotte turer og herlige opplevelser, og det har vi virkelig benyttet oss av.

Men: det er mange som er utrolig glade i å dele alt det de opplever, og med dagens teknologi så har dette blitt betydelig enklere i løpet av de siste 10-15 årene. Fra å måtte være nærmest profesjonell programmerer for å kunne publisere materiale på en nettside, så holder det nå omtrent bare at man kan skrive og formidle seg på et skikkelig vis. Det finnes nå så mange hjelpemidler som man kan benytte seg av, og det vi da tenker på er såkalte publiseringsverktøy som er spesialkonstruert for at det skal være så enkelt som mulig å lagge ut materiale på nett – på helt egne nettsider med unikt design og innhold. Høres komplisert ut? Slett ikke – det har aldri vært enklere!

Vi anbefaler for øvrig at du stikker innom denne siden for å lese deg opp på temaet, og der finner du noen nyttige tips som du kan benytte deg av.

Husk også på at kostnadene ved å tilegne seg et helt eget nettsted (domene) nå er så billig at det knapt koster et par hundrelapper i året, og med publiseringssystemene som finnes, for eksempel WordPress, så er tidsbruken på å få ut en artikkel med bilder, video og mer til nærmest for minimal å regne.

Å jobbe på denne måten er nesten som å åpne et tekstdokument og rett og slett bare skrive inn. Så enkelt er det faktisk, og med litt erfaring så vil du mestre et slikt verktøy på en trygg og god måte. Her er det rett og slett bare å leke seg fram, og husk at internett er fullt av guider som viser deg hvordan dette skal gjøres på en god måte.