Featured Posts

  • Prev
  • Next

Barber rentekostnadene dine

Posted on : 09-05-2016 | By : admin | In : Uncategorized

0

Du eier kanskje et par kredittkort og har kjøpt litt hjemmeelektronikk på avbetaling? Kanskje har du også lånt litt penger til å komme deg på den storbyferien du bestandig har drømt om? Denne privatøkonomiske situasjonen er langt i fra ukjent for nordmenn, men fakta er at dette fører til at man får en dårlig oversikt over pengene og kanskje det aller viktigste: man må slite med høye rentekostnader.

I et tilfelle som dette så dukker det opp flere problemer i kjølvannet av de lånene man har. Hvis man skulle ha behov for nye lån så kan man være rimelig trygg på at man vil få høyere rente på disse ettersom risikoprofilen er høyere – sett fra bankens side. Dette vil som sagt gi deg høyere renter og disse vil komme på toppen av de rentene du allerede betaler på dine smålån. Vi snakker her om at man kan ende opp med å betale flere tusen kroner ekstra i løpet av året – helt unødvendig.

Det mange kanskje ikke har fått med seg er at man har muligheten til å bedre denne situasjonen betydelig, og dette gjør man ved å søke om et stort lån som dekker alle de små lånene – rett og slett en god gammeldags refinansiering av gjelden. Bankene vil kunne hjelpe deg med å innfri alle lånene, og dette vil sørge for at du bedrer oversikten i økonomien din betydelig, samt at du får lavere rentekostnader og følgelig kan spare tusenvis av kroner på denne måten. Det vil også bli enklere å ha oversikt over gjeldssituasjonen når man bare har ett lån å forholde seg til fremfor en rekke små.

Når man samler alle disse smålånene i et stort lån er det utrolig viktig at man betaler ned dette lånet før man begynner å låne på nytt. Husk at du nå er skyldig penger til en institusjon som har betalt gjelden for deg, og hvis du da ikke lykkes å gjøre opp for deg kan du fort havne i en situasjon hvor du kanskje kan glemme å få tatt opp nye lån i fremtiden.

Lån uten sikkerhet kan brukes til dette, og ved å søke om hjelp via en lånemegler kan du på enkelt vis skaffe deg markedets beste renter i stedet for å måtte betale for mye. Det er så mange banker å velge mellom og det kan være vanskelig å finne frem til den sm gir deg det beste tilbudet, og det er dermed smart å benytte seg av den hjelpen man kan få… og i hver fall når den er gratis.